Lid worden

Heb je in je werk regelmatig te maken met cliënten in scheiding of wil jij je nadrukkelijk specialiseren om deze groep optimaal te begeleiden, overweeg dan om lid te worden van onze vereniging. Wij heten je van harte welkom als je kiest voor een van onderstaande lidmaatschapsvormen.

Leden

Het lidmaatschap van de VFPS is zeer de moeite waard. Je vindt er leden die zeer gemotiveerd zijn om zich op basis van kwaliteit te onderscheiden. Jij kunt net als zij uitsluitend op persoonlijke titel lid worden. Leden zijn gecertificeerd door de FFP, geregistreerd als MfN-registermediator en hebben het diploma RFEA behaald. De leden hebben de verplichting om te voldoen aan de eisen van Permanente Educatie van de FFP en het MfN.
Leden zijn actief als financieel planner en mediator. Zij zijn in hun beroepsuitoefening gehouden aan de gedragsregels van de FFP en het MfN.
Zij geven cliënten een zo compleet mogelijk advies over hun persoonlijke financiële situatie, waarbij de belangen en wensen van de cliënt het uitgangpunt vormen. Als lid ben je uitstekend in staat om zelfstandig als scheidingsmediator cliënten te begeleiden bij hun scheiding. Wij stimuleren ook het vertrouwelijk overleg tussen leden om vakkennis uit te wisselen.

Aspirant lid

Het is mogelijk om je aan te melden als aspirant lid. Een aspirant lid voldoet nog niet aan alle gestelde opleidingseisen maar heeft wel de intentie om op relatief korte termijn hieraan te voldoen. Aspirant leden zijn lid van de FFP en hebben een door het MfN-erkende opleiding tot mediator met succes afgerond. Een aspirant lid moet zich in zijn of haar uitingen naar derden presenteren als aspirant lid met als doel de belanghebbende expliciet te wijzen op het stadium van opleiding en ervaring.

Belangstellende

Heb je professionele interesse in het vakgebied echtscheiding en vraag jij je af of onze vereniging bij je past, overweeg dan om belangstellend lid te worden. Het bestuur kan personen die niet voldoen aan de vereisten voor het lidmaatschap toelaten als belangstellende van de vereniging. Een belangstellende moet instemmen met de missie van de VFPS en mag zich niet profileren als VFPS-lid.

VFPS © | Stoutenburg 30 - 1121 GH - Landsmeer | tel.nr.: 020-482 58 42